*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şampiyon Benay Balcı, Başkan Böcek’i Ziyaret Etti  (Okunma sayısı 197 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Şampiyon Benay Balcı, Başkan Böcek’i Ziyaret Etti
« : Ağustos 23, 2022, 12:47:23 ÖÖ »
Şampiyon Benay Balcı, Başkan Böcek’i Ziyaret Etti



“Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası”nda şampiyonluk madalyasının sahibi olan Benay Balcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti.

Çekya’nın Nymburk şehrinde düzenlenen ‘Özel Sporcular Down Masa Tenisi Dünya Şampiyonası’nda Özel Sporcular Down Kadın Masa Tenisi Türkiye Milli Takımı, dünya şampiyonu oldu. Çiftlerde Merve Peker ile birlikte şampiyon olan Balcı, aldığı madalyalarla birlikte başarısını Başkan Böcek ile paylaştı.

Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduğunu belirten Böcek, Balcı’yı ve Özel Sporcular Down Kadın Masa Tenisi Milli Takımı oyuncularını, şu sözlerle kutladı:

“Özel sporcularımız başarılarıyla göğsümüzü kabartıyor. Bu özel kardeşlerimiz desteklendikleri, kendilerine imkan verildiği zaman neleri başarabileceklerini bizlere gösteriyor. Ay yıldızlı bayrağımızı ve Antalyamızı Çekya’da ve farklı ülkelerde düzenlenen şampiyonalarda başarıyla temsil eden Benay kardeşimiz başta olmak üzere tüm sporcularımızı kutluyorum”

Anka Haber Ajansı


ETİKETLER Antalya Büyükşehir BelediyesiBenay BalcıDownMasa TenisiÖzel Sporcu Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri