*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Erzurum’da Engelli Kadın İçin İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı  (Okunma sayısı 256 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Erzurum’da Engelli Kadın İçin İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı



Erzurum’da bedensel engelli bir kadının tek başına yaşadığı bildirilen, dumanların kapladığı eve giren itfaiye erleri zamanla mücadele etti. Göz gözü görmeyen evde termal kamera ile arama yapan ekipler, kadının evde olmadığı haberi gelince rahat bir nefes aldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye erleri, 112 Acil Servis’e yapılan yangın ihbarı üzerine merkez Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi’ne gitti. Beş katlı apartmanın ikinci katında tek başına yaşayan bedensel engelli F. G.’nin (66) evinden dumanların yükseldiğini gören ekipler, yangın merdiveni ile çıktıkları balkonun camlarını kırarak içeri girdi. Yoğun dumandan dolayı göz gözü görmeyen evin içinde termal kamera ile arama yapan ekipler, kadına ulaşmak için zamanla yarıştı. İtfaiye ekipleri evde kadını ararken olay yerine gelen çocukları, annelerini misafirliğe götürdüklerini ve içerde kimsenin olmadığını söyledi. Ekipler, çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangını kontrol altına aldı. Güvenlik nedeniyle apartmanda oturanlar da polisin çağrısı ile dışarı çıktı.

DHA


ETİKETLER Bedensel EngelliEngelli KadınErzurumErzurum Büyükşehir BelediyesiİtfaiyeYangın Kalp Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri