*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Diyarbakır’daki Ulu Çınarlar Bayramda Unutulmadı  (Okunma sayısı 258 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Diyarbakır’daki Ulu Çınarlar Bayramda Unutulmadı
« : Temmuz 10, 2022, 04:00:31 ÖÖ »
Diyarbakır’daki Ulu Çınarlar Bayramda Unutulmadı



Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 60 yaş üstü ulu çınarları, ziyaret ederek Kurban Bayramı’nda yalnız bırakmadı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, tek başına yaşayan ve özellikle bayramlarda kapılarının çalınmasını bekleyen ulu çınarların bayramlarını buruk geçirmemesi için harekete geçti.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bayram Sezgin, beraberindeki görevlilerle ulu çınarları evlerinde ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Sezgin, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

“Bayramlarını Kutladık, Hayır Dualarını Aldık”

Ziyaretleri sırasında sosyal belediyecilik gereği en iyi şekilde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Sezgin, yaşlıları yalnız bırakmamak için ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Sezgin, şöyle konuştu:

“Daire başkanlığımız bünyesinde bulunan yaşlı birimi olarak Diyarbakır’da yalnız yaşayan, kimsesi olmayan yaşlılarımızı yapılan çalışmayla tespit edip kayıt altına almıştık. Bu yaşlılarımızın bütün eksiklerini tamamlıyoruz, ayda bir evlerine gelip temizliklerini yapıyor, sağlık sorunu olan yaşlılarımızın hastanelere ulaşımları da dahil birçok hizmeti kendilerine sağlıyoruz. Bugün de Kurban Bayramı dolayısıyla görevli arkadaşlarımızla birlikte ziyaretlerine gidip bayramlarını kutladık ve hediyelerimizi takdim edip hayır dualarını aldık.”

Ulu çınarlar ise Kurban Bayramı’nda kapılarını çalan, kendilerine gösterilen ilgi ve hoş sohbetten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

diyarbakir.bel.tr


ETİKETLER Bayram SezginDiyarbakırKurban BayramıSosyal HizmetlerYaşlılarZiyaret Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri