*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kütahya’da Engelli Araçlarının Bakım ve Tamirleri Ücretsiz Yapılıyor  (Okunma sayısı 255 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Kütahya’da Engelli Araçlarının Bakım ve Tamirleri Ücretsiz Yapılıyor



Kütahya Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başlayan engelli araç bakım ve tamir atölyesinde, engelli vatandaşlarımızın araçlarının bakım ve tamirleri ücretsiz olarak yapılmaya başlandı.

Engelli vatandaşlarımızın kullandığı araçların bakım ve onarımı konusunda yaşadıkları sıkıntılar sebebiyle, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde kısa süre önce faaliyete geçen engelli araç bakım ve tamir atölyesinde bugüne kadar birçok engelli vatandaşımızın araçlarının bakımı yapıldı.

Ücretsiz olarak yapılan bakım ve tamir için engelli vatandaşlarımızın atölyeden randevu almaları yeterli olacak.
Sosyal belediyecilik alanında yaptığı projelerle Türkiye’ye örnek olan Kütahya Belediyesi, yine bu projesi ile birçok il belediyesine örnek oldu.

Maddi imkanları kısıtlı olan ve araçlarının tamiri noktasında sıkıntı yaşayan engelli hemşehrilerimiz ise verilen bu hizmetin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Engelli vatandaşlarımız araçlarının tamir ve bakımı için Kadın ve Aile Müdürlüğü ile irtibata geçerek gerekli bilgiyi alabiliyor.

kutahya.bel.tr


ETİKETLER Akülü SandalyeBakımKütahya BelediyesiMakine İkmal Bakım ve Onarım MüdürlüğüTamirTekerlekli Sandalye Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45 Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri