*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Boyabat’ta İletişim Uzmanı Mehmet Kızıltaş ‘Engellilerle İletişim Eğitimi’ Gerçe  (Okunma sayısı 415 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Boyabat’ta İletişim Uzmanı Mehmet Kızıltaş ‘Engellilerle İletişim Eğitimi’ Gerçekleştirdi



Boyabat ilçesinde “Engellilerle İletişim Eğitimi” semineri gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde iletişim uzmanı Mehmet Kızıltaş tarafından katılımcılara bilgi verildi.

Kaymakam Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, kurum ve kuruluşlar olarak engelli bireylere yönelik projeler üretmeleri gerektiğini söyledi.

Seminerin eksikliklerini görmede çok faydalı olduğunu vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

“Göreve başladığım günden bugüne ilgili müdürlüklerimiz ile engelli bireyleri evlerinde ziyaret ediyoruz ancak geldiğimiz noktada şunu görüyoruz ki bu vatandaşlarımızın çoğunun maddi desteğe ihtiyacı yok. Bu vatandaşlarımızın kapısının çalınmasına, hallerinin hatırlarının sorulmasına ihtiyaçları var. Onların bu isteklerini, taleplerini dinledik. Kaymakamlık olarak bu konuda proje hazırlayalım diye talimat vermekle kalmayacağız. Bu konuya gönüllü olarak, seve seve, koşa koşa hep birlikte el atacağız, hep birlikte başaracağız.”

Seminer sonunda Yılmaz tarafından Kızıltaş’a çiçek verildi.

AA


ETİKETLER BoyabatBoyabat Kaymakamı Enver YılmazEngellilerle İletişim EğitimiMehmet KızıltaşSeminer Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45 Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri