*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Samsun’da Engelli Çocuk Evde Torpil Patlatınca Ev Küle Döndü  (Okunma sayısı 268 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Samsun’da Engelli Çocuk Evde Torpil Patlatınca Ev Küle Döndü



Samsun’da 15 yaşındaki engelli kız çocuğu, annesinin kardeşini sokakta aramaya çıkmasını fırsat bilerek torpil ile oynamaya başladı ancak torpilin patlamasıyla yangın çıktı. Alevler, 2 katlı müstakil evin 1. katını kullanılamaz hale getirdi. Eşyaların kül olduğunu gören anne gözyaşlarına boğuldu.

İlkadım ilçesinde engelli bir kız çocuğu, annesinin sokakta oynayan kardeşini almaya gitmesini fırsat bilerek torpil ile oynamaya başladı. Bir süre sonra elindeki torpili ateşe veren engelli çocuk, torpilin patlaması ile büyük panik yaşadı.

ALEV ALAN KOMBİ BİR ANDA PATLADI

Torpilin patlaması ile alev alan evde kombi de patladı. 2 katlı müstakil evin 1. katını alevler sardı. Engelli kız kendini dışarı atmayı başarırken, elinde yanık oluştu.

TÜM KAT KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangının büyümesinin ardından mahalleli, 112 itfaiyeye haber verdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine gelerek önce yangını söndürdü, daha sonra da soğutma çalışması başlattı. Yangında müstakil evin 1. katı kullanılamaz hale gelirken, evdeki eşyaların kül olduğunu gören anne gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri elinde yanık oluşan engelli kıza müdahale etti.

“EVDEKİ ÇOCUK TORPİL PATLATMIŞ”

Yangını gören mahalle sakinleri, “İçeride engelli bir kız vardı. Annesi diğer çocuğunu dışarıda ararken evdeki çocuk torpil patlatmış. Torpil patlayınca da yangın çıkmış. Evde hasar büyük” dediler.

İtfaiye ve resmi polis ekiplerinin ayrılmasının ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri yangınla ilgili araştırma yaptı.

İHA


ETİKETLER EngelliEngelli ÇocukİlkadımSamsunTorpilYangın Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri