*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Nilüfer’de Engelli Bireylere Özel EKPSS Kursu  (Okunma sayısı 642 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Nilüfer’de Engelli Bireylere Özel EKPSS Kursu
« : Mart 11, 2022, 05:25:36 ÖÖ »
Nilüfer’de Engelli Bireylere Özel EKPSS Kursu



BURSA’da Nilüfer Belediyesi, engelli memur adaylarına yönelik Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) Kursu düzenliyor. Haftanın her günü müfredata uygun gerçekleştirilen kurslar, 22 Nisan tarihine kadar sürecek.

Nilüfer Belediyesi, engelli memur adaylarına yönelik yaptığı sınava hazırlık kurslarını, bu yıl da düzenliyor. Nilüfer Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle ücretsiz düzenlenen EKPSS kursu başladı. Alanında uzman öğretmenler tarafından verilen kurslar, engelli bireylerin erişimine uygun olan Fethiye Sosyal Yaşam Alanı’nda gerçekleştiriliyor. Engelli bireyler, özel ders niteliğindeki kurslarda müfredata uygun verilen eğitimlerle, EKPSS’ye hazırlanıyor.

22 Nisan tarihine kadar sürecek olan kursa katılanlar, haftada 25 saat eğitim alacak. Bütün engel gruplarından bireylerin yer aldığı kurslarda, Türkçe, matematik, tarih, coğrafya gibi derslerde eğitimler veriliyor. EKPSS kursu, haftanın 7 günü gerçekleştirilecek.

DHA


ETİKETLER EKPSSEngelliKursNilüfer BelediyesiNilüfer Halk Eğitim Merkezi Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri