*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Asansör Arızasını Defalarca İBB’ye Bildiren Engelli Yolcu Sonunda İsyan Etti  (Okunma sayısı 355 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Asansör Arızasını Defalarca İBB’ye Bildiren Engelli Yolcu Sonunda İsyan Etti



İstanbul’da vatandaşları canından bezdiren sorunlara bir yenisi daha eklendi. Hilal Demir isimli engelli vatandaş, T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattının Vatan istasyonundaki iki asansörün de aylardır arızalı olduğunu söyledi. Konu hakkında İBB’ye son üç ayda birçok kez talep attığını fakat asansörlerin tamir edilmediğini ifade eden engelli vatandaş, “2012 yılından beri tekerlekli sandalye kullanıyorum İstanbul’da. Asla bu kadar uzun süreli bir arıza görmedim. Ben artık çok yoruldum.” diyerek isyan etti.

İstanbullu vatandaşlar, İETT otobüslerinden metroya, metrobüsten tramvaya kadar her gün başka bir araç sorunuyla boğuşuyor. Son dönemlerde ise toplu ulaşım duraklarındaki yürüyen bant, merdiven ve asansörlerin günlerce arızalı olması ve çalışmaması vatandaşları bezdirdi. Buna son örnek, T4 Topkapı-Mescidi Selam tramvay hattının Vatan istasyonunda yaşandı.

ENGELLİ VATANDAŞ İBB’YE İSYAN ETTİ: AYLARDIR SÖYLÜYORUM ÇÖZÜME KAVUŞMUŞ BİR ŞEY YOK

2012 senesinden bu yana engelli olduğunu ifade eden Hilal Demir isimli vatandaş, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla, CHP yönetimindeki İBB’ye isyan etti.

Yeni Şafak


ETİKETLER EngelliEngelli AsansörüHilal DemirİBBTramvay Hattı kayseri engelliler derneği KAYSERİ ENGELLİLER DERNEĞİ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri