*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antrenör Engelli Sporcusunu Depremde Üzerine Kapanarak Korudu  (Okunma sayısı 488 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Antrenör Engelli Sporcusunu Depremde Üzerine Kapanarak Korudu



Düzce’de 5 büyüklüğündeki deprem esnasında okçuluk antrenörünün engelli sporcusunu üzerine kapanarak korumaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayıtlarda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’ndeki salonda antrenman yaptıkları sırada depreme yakalanan antrenör Gökhan Cengiz’in engelli sporcusunun üzerine kapanması, sarsıntının ardından sporcusunu dışarı çıkartması yer alıyor. Cengiz, yaptığı açıklamada, deprem esnasında 9 yaşındaki engelli sporcusuyla antrenman gerçekleştirdiklerini belirterek, “Tam antrenmanı bitirme aşamasına gelmiştik, birlikte depremi yaşadık. O anda çatıdan bir şeyler düşebilir diye düşündüm. Refleks olarak sporcumun üzerine kapandım. Allah’a şükür, çatıdan bir şey düşmedi.” dedi.

Sarsıntının sona ermesinin ardından sporcusunu dışarıya çıkartarak velisine teslim ettiğini belirten Cengiz, “Benim de iki çocuğum var. ‘Onlara bir şey oldu mu acaba?’ düşüncesiyle telaşlanarak onların yanına koşmaya başladım. Sonra kendi ailemin yanına gittim, onları dışarıya çıkarttım. Daha sonra ailemle birlikte sporcumun yanına geldim. Sporcumun annesi telaşlanmış. Annesi aradı, herhangi bir problem olmadığını, dışarıya çıkarttığımızı, çok sorun teşkil edecek bir şey olmadığını anlattık.” şeklinde konuştu.

internethaber.com


ETİKETLER Antrenör Gökhan CengizDepremDüzceEngelli SporcuOkçuluk However, unfortunately, the rate of transplants from cadavers has not been increased to the levels in other developed countries. We are entering the organ donation week with the hope of raising our social awareness and increasing cadaver organ donation. We wish that the organs of brain-dead people will not be given to the soil so that they will rot
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri