*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakan Özer: “8 Kasım’da 750 Engelli Öğretmen Ataması İçin Başvurular Başlıyor”  (Okunma sayısı 453 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Bakan Özer: “8 Kasım’da 750 Engelli Öğretmen Ataması İçin Başvurular Başlıyor”



Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 750 engelli öğretmen ataması için ön başvuruların 8-12 Kasım tarihleri arasında alınacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kapsamında 750 engelli öğretmen ataması yapılacak. Bakan Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde 750 engelli öğretmen atamasının yapılacağı müjdesinden sonra atama takvimini belirlediklerini ifade ederek, “2018 – 2020 yıllarındaki Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılanlar arasından atama yapılmak üzere, 8 – 12 Kasım tarihleri arasında ön başvurular alınacak. Tercihlerin yapılması ve onay süreci 22 – 26 Kasım 2021 tarihleri arasında, atamalar ise 3 Aralık’ta yapılacak” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 bin öğretmen atamasının ardından 750 engelli öğretmen atama müjdesinin kendilerini çok sevindirdiğini belirten Bakan Özer, “Öğretmen adayları adına Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Utku Şimşek/İHA


ETİKETLER EngelliEngelli Öğretmen AtamasıMahmut ÖzerMEBMilli Eğitim Bakanlığı Her kadının bir oğlu olmalı değil de her kadının bir kuzusu yavrusu olmalı bence cinsiyeti önemli değil çünkü ona boncuk gözleriyle bakan anne annem diyen o tatlı sesiyle annesini hayata bağlayan Tutundugu dali uğruna ömrünü adadığı bir yavrusu olmalı 👍❤️❤️😘😘
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri