*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonu  (Okunma sayısı 579 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonu
« : Temmuz 08, 2021, 03:16:08 ÖÖ »
İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonu



İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda gençler ile büyükler grekoromen stilde milli sporcular, 3 altın, 3 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplam 15 madalya kazandı. Türkiye büyüklerde 10 madalya ile dünya şampiyonu, gençlerde de 5 madalya ile 3’üncü oldu.

İstanbul’da düzenlenen organizasyonun ilk 3 gününde grekoromen stilde büyükler ve gençler müsabakaları gerçekleştirildi. Büyüklerde 3 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazanan Türk Milli Takımı, dünya şampiyonu oldu. Bu kategoride Mükremin Aktaş, Kürşat Kiraz ve Ahmet Talha Kacur altın, Mehmet Ali Yiğit ile Kadir Kuş ise gümüş madalya elde etti. Mustafa Baki, Muhammet Akdeniz, Bayram Aksu, Mustafa Kılınç ve Ferhat Binici ise bronz madalya kazandı.

Gençlerde ise 1 gümüş ve 4 bronz madalyanın sahibi olan milliler, dünya üçüncülüğünü elde etti. Bu kategoride Kadir Mert Türkmen gümüş, Hamza Kurak, Kemal Yıldız, Alihan Bayraktar ve Abdi Polat ise bronz madalyaya ulaştı.

Organizasyona serbest stil müsabakalarıyla devam edilecek. Şampiyona, 8 Temmuz’da tamamlanacak.

DHA


ETİKETLER İşitme Engelliler Dünya Güreş ŞampiyonasıİstanbulMilli TakımŞampiyonTürkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri