*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sandığa Giden Engelli Asansör Şoku Yaşadı  (Okunma sayısı 808 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sandığa Giden Engelli Asansör Şoku Yaşadı
« : Nisan 18, 2017, 07:42:11 ÖÖ »
Sandığa Giden Engelli Asansör Şoku Yaşadı



Anayasa değişikliği referandum u için Eyüp'te bir okula oy kullanmaya gelen fiziksel engelli vatandaş asansör şoku yaşadı. Asansörü bozuk olan okulda sandığa gitmek için merdivenleri elleriyle çıkan engelli vatandaş bu duruma isyan etti. Yaşananlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yeni anayasa sisteminin halkoyuna sunulduğu referandum da fiziksel engelli bir vatandaş oyunu kullanmak için Eyüp'te bulunan bir okula geldi. Tekerlekli sandalye kullanan vatandaş asansörün bozuk olduğunu görünce şoke oldu. Fiziksel engelli vatandaşın yakınları durumu okulda bulunan yetkililere bildirdi. Yetkililerin kendilerine "gidin asansörü yaptırın" dediğini iddia eden ve bu duruma sinirlenen engelli vatandaşın yakınları yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Merdivenlerden sürünerek çıktı

Asansörü bozuk olan okulda oyunu kullanmak için merdivenleri çıkmak zorunda kalan fiziksel engelli vatandaş bu duruma isyan etti. Merdivenlerin başında tekerlekli sandalyesinden inen vatandaş merdivenleri ellerini kullanarak çıktı. Yanında bulunan yakınlarından o anları kameraya almalarını isteyen engelli vatandaş okulda bulunan yetkilerinin kendisine "Git asansörü yaptır" dediğini iddia etti.

Fiziksel engelli vatandaşın merdivende süründüğü o anlar sosyal medyada hızla yayıldı. Vatandaşlar yaşanan bu durumdan dolayı okula büyük tepki gösterdi.

16.04.2017 - İHA




Anahtar Kelimeler : ÇUKUR CUMHURİYET MAHALLESİ İSKAN EVLERİ CAMİİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ÇARŞI CAMİİ MÜŞTEMİLATI KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ