*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: EBİMED-DER Kaynaştırma Etkinliği Düzenledi  (Okunma sayısı 956 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
EBİMED-DER Kaynaştırma Etkinliği Düzenledi
« : Haziran 09, 2016, 10:38:19 ÖS »
EBİMED-DER Kaynaştırma Etkinliği Düzenledi



Adana Balkan Türkleri Derneği, kısa adı EBİMED-DER olan Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Merkezi Derneği'nin üye ve ailelerini kendi binasında konuk ederek kaynaşma etkinliği düzenledi.
Vali yardımcısı Azmi Yeşil, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cennet Ünal ve FLO Firması yetkililerinin katıldığı şenliğe ev sahipliği yapan Adana Balkan Türkleri Derneği, engelli bireylere unutulmaz bir gün yaşattı.
Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Oktay Ulaşan, “Sivil toplum dayanışması adına ülkemizde toplum kesiminin, birbirlerini tanıyarak, farklı özelliklerini paylaşarak kaynaşmasının yararına inanarak, dernek olarak bu girişlerimizi sürdürmek istiyoruz. Bu bağlamda EBİMED-DER üyeleri ve aileleriyle birlikte, sıcak bir ortamda halaylar çekerek, çiftetelli oynayarak gençlerimizin hayatı paylaşmaları, hepimizi mutlu etti.” dedi.
Adana Balkan Türkleri Derneği’nin düzenlediği  “Sivil toplum kaynaşması” etkinliğinde FLO firmasının katkılarıyla gençlere ayakkabı hediye edildi.
 
Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Merkezi Derneği (EBİMED-DER) Başkanı Sabiha Taciser Derici,  “Bu tür etkinlikler toplumun birlik ve beraberlik içinde kaynaşmasına vesile oluyor. İnsanlar hayatı paylaşmanın faydalarını, bu etkinlikle daha iyi kavrıyorlar.” Diyerek bu tür etkinlikleri farklı Sivil toplum örgütlerinin katılımıyla sürdürmenin yararlı olacağını ifade etti.

adanahabergazetesi