*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 18 Temmuz Şehir Stadı İçinde Engelli Tribünü niye Yapıldı?  (Okunma sayısı 1117 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
18 Temmuz Şehir Stadı İçinde Engelli Tribünü niye Yapıldı?



Düzceli engelli sporseverler şaşkın. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 18 Temmuz şehir stadı içinde kendilerine yapılan kulübeye alınmayan engelli sporseverler maçları tel örgüler dışında ve korunmasız olarak izlemek zorunda kalıyor.

Düzce 18 Temmuz şehir stadının  eski bayan tribünü olarak tabir edilen bölümün ön tarafına Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından engelli sporseverlerin ıslanmadan, güneşten yanmadan karşılaşmaları izlemesi için kulübe yapıldı. Düzceli engelli sporseverler son 2 sezondur Düzcespor maçları kendileri için özel yapılan bölümde izliyordu. 2015-2016 sezonunda engelli sporseverler  ligin ikinci yarısında saha içindeki özel bölüme alınmıyor. Kendileri için yapılan tribüne alınmayan engelli sporseverler maçları üzerlerine yağmur, kar yağarken ve kavurucu güneşte saha dışında izlemek zorunda kalıyor.

Alınan karara anlam veremediklerini söyleyen engelli sporseverler “Biz Gençlik Spor İl Müdürlüğüne duyarlılığı nedeniyle teşekkür ettik. Bizleri düşündüler saha içine kulübe yaptılar. Bizler spor etkinliklerini burada izliyorduk. Bu sezon nedendir bilinmez bizi saha içine  almıyorlar. Bu kararı kim aldı ve kim uyguluyor bilmiyoruz ancak alınmama sebebimizi merak ediyoruz. Türkiye’nin her yerinde bizim gibi engelliler maçları kendileri için saha içinde yapılmış bölümde izliyor. Şimdi mecburen tel örgüler arasında hiçbir koruyucu önlem olmadan maçları seyrediyoruz. Bizi niçin almıyorsunuz diye sorduğumuzda böyle emir aldık diyorlar. Bizler yetkililere seslenmek istiyoruz. Maçları saha içinde bize özel yapılan bölümde izlemek istiyoruz. Bizde insanız. Düzce Gençlik Spor İl Müdürlüğü biz engellileri düşünüyor. Önce kulübe yaptı ardından stada engellilerin spor yapacağı bölüm yaptı. Engellileri düşünen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün sorunumuzu çözmesini istiyoruz” dediler.

21.03.2016 - duzcedamla.com



Etiketler: yasaklı kelime en az bir kerede olsa derde dolaşan zararlı kodlardır yazılımlardır kimse demesin ki benim antim her şeyi önler fud denilen bir kavram vardır hiç bir antiye trojenleri tanınmaz yapmak o kadarda zor bir şey değil artık