*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Futbol'a Devam, Basketbol'a Ara...  (Okunma sayısı 2650 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Futbol'a Devam, Basketbol'a Ara...
« : Ocak 08, 2016, 04:17:16 ÖS »
Futbol'a Devam, Basketbol'a Ara...



Melikgazi Belediyesi BESK ampute futbol takımı 3 Ocak 2016 Pazar Günü İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne konuk oluyor.

Tekerlekli sandalye basketbol takımı ise, yeni yıl tatili ve açık öğretim lisesi (AÖL) sınavları nedeniyle lige bir hafta ara veriyor. Ampute futbol ve tekerlekli sandalye basketbol takımlarının gidişatı hakkında konuşan kulüp basın sözcüsü Bilal Öztürk şunları söyledi;

"Ampute futbol takımımız mücadele ettiği süperligde 8. Hafta müsabakasında İzmir Büyükşehir Belediyesine konuk oluyor. Lig'de aldığı 3 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1 galibiyet sonucu 7. Sırada yer alan takımımız artık galibiyet serilerine başlamak ve yükselmek istiyor. Bunun içinde yönetim, teknik heyet ve sporcularımız var gücüyle çalışmaktadır. Hedefimiz İzmir'den galibiyetle dönüp çıkışı yakalamaktır.. Takımımız cuma günü yapacağı son idman sonrası hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemek üzere İzmir'e hareket edecektir. 3 puan ile döneceklerine ve yükselişin başlayacağına kulüp olarak yürekten inanıyoruz..

Ayrıca tekerlekli sandalye basketbol takımımızda bulunduğu Lig'de oynadığı 10 müsabaka sonunda 6 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 5. Sırada yer almış ve ligin ilk devresinin bitimine 3 maç kala süperlig hedefine oldukça yaklaşmıştır. Bu sezon  ilk 4 Takımı'n süperlige çıkacağı bir Lig'de 5. Olmak bizi oldukça sevindirmektedir.  Bu hafta takımımız yeniyıl tatili ve Açık Öğretim Lisesi sınavları nedeniyle maç yapmayacak, iyi bir dinlenme süreci ve önündeki maçlara sıkı hazırlık dönemi geçirecektir. 10 Ocak itibariyle tekrar başlayacak olan müsabakalarda sırasıyla önce Aydın deplasmanı daha sonra kendi evinde Engelsiz Antep takımı ile ve son olarakta deplasmanda Bursa Osmangazi ile karşılaşacak takımımız ligin ilk yarısını tamamlayıp dinlenmeye ve ikinci devreye hazırlanmaya çekilecektir. Hedefimiz ilk devre için kalan bu 3 maçı da kazanarak en iyi sırada devre arasına girmek ve daha iyi hazırlanarak ikinci devre de süperlig hedefimize ulaşmış olarak ligi tamamlamaktır."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.