*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Melikgazi Belediyesi BESK Bu Hafta Evinde..  (Okunma sayısı 2762 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Melikgazi Belediyesi BESK Bu Hafta Evinde..
« : Ocak 08, 2016, 04:10:36 ÖS »
Melikgazi Belediyesi BESK Bu Hafta Evinde..



Melikgazi Belediyesi BESK 27 Aralık Pazar günü hem ampute futbol hem de tekerlekli sandalye basketbol branşlarında taraftarı karşısına çıkacak.

Yapacakları müsabakalar hakkında açıklama yapan kulüp basın sözcüsü Bilal Öztürk şunları söyledi; "Bu hafta her iki branşımızda da evimizde rakiplerimiz bekliyor olacağız ilk olarak Pazar günü saat 13.00 de ampute futbol takımımız İstanbul Pendik takımını argıncık 2'nolu sahada ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta İstanbul Yeditepe'ye konuk olan takımımız hocamızın yokluğunda 1-1 berabere kalmayı başarmış ve 1 puanla dönmüştü. Bu hafta hocamızında katılımı ve sıkı çalışmalarımız karşılığı olarak Pendik takımını da sahamızda yenip Lig'de yükselmeyi hedefliyoruz. Takımımız ampute Futbol'da şampiyonluğa oynayacak güçlü bir ekip bunu göstermek için elimizden geleni yapacak ve gülen taraf biz olacağız. Bu zorlu ve önemli maçımızda Kayseri'nin desteğini de arkamıza almak ve galibiyete ulaşmak istiyor ve sporseverleri tribünlere bekliyoruz.

Aynı gün (27 Aralık Pazar) tekerlekli sandalye basketbol takımımız ise, daha önce Şanlıurfa deplasmanından dönerken ilimiz sınırları içinde Sarız ilçemizde geçirdiği kaza ile olumsuz haberlerle Kayseri Basınında yer alan Altınordu'yu ağırlıyor.. Başta her iki rakibimizin de Kayseri'ye sağ salim ulaşmasını dileriz. Her kim kazanırsa kazansın sporcuların sağlığının önemli olduğunun bilinmesini isteriz. Tekerlekli sandalye basketbol takımımız Altınordu maçına da, sıkı ve disiplinli şekilde çalışmakta olup hedefimiz ligin ilk devresi bitimi yaklaşırken olabilecek en iyi yerde bitirmek için bu maçı da kazanmak ve emin adımlarla ilerlemektedir. Bu doğrultuda pazar günü yapacağımız Altınordu maçını da kazanacağımıza gerek yönetim, gerekse teknik heyet ve sporcularımızın inancı tamdır. Altınordu maçımız 27 Aralık Pazar Günü saat 14.00 de Talas kapalı spor salonunda olacak. Bu karşılaşmaya da tüm Kayserili sporseverleri bekliyoruz."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.