*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kolej FM Melikgazi Belediyesi BESK'i Ağırladı...  (Okunma sayısı 2755 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kolej FM Melikgazi Belediyesi BESK'i Ağırladı...
« : Ocak 08, 2016, 03:53:44 ÖS »
Kolej FM Melikgazi Belediyesi BESK'i Ağırladı...



3 Aralık  Dünya Engelliler Günü'nde, ''Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için" Kolej FM stüdyolarında özel bir program düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü özel programı Leyla Pak Köse ve Emrah Özğan'nin sunumuyla bugün saat 12:00'da Kolej FM'de   Melikgazi Belediye BESK Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, Melikgazi Belediye BESK Spor Kulübü Sekreteri Zöhre Akşar ve Kulüp Basın Sözcüsü Bilal Öztürk'ü ağırladı.

Engelli sporlarının konuşulduğu program da kulüp Başkanı Faruk Şahin kulüp tarihçesinden,  kuruluş amacı ve başarılarından söz etti daha sonra söz alan kulüp genel sekreteri Zöhre Akşar ise; spor branşlarından kısa bilgiler verirken kulüp basın sözcüsü ve sporcusu Bilal Öztürk, kulübün ampute futbol ve tekerlekli sandalye basketbol branşlarında ki mücadeleleri ve bu hafta ki müsabakaları hakkında bilgi verdi.

Ampute futbol da argıncık 2'nolu saha da pazar günü 13.00 de , basketbolda ise 14.00 de talas kapalı spor salonunda ki müsabakalarına tüm sporseverleri davet etti.

Yayının sonunda ise Melikgazi belediyesi BESK yönetimi bu fırsatı verdikleri için KolejFm yetkililerine ve yayıncılarına teşekkür ettiler.

Bilal Öztürk program sonrası yaptığı açıklamada, " 3 aralık dünya engelliler günü özel yayını ile Melikgazi Belediyesi BESK olarak KolejFm stüdyolarına konuk olduk... Bizlere bu fırsatı veren Aydın Şerbetçioğlu, Emrah Özğan ve Leyla Pak Köse'ye teşekkür ederiz," dedi.

Kulağınız bizde olsun... Kolej FM'i dinlemek için tıklayın....


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.