*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ERü İyilikte Yarışan Kanatsız Meleklerden Örnek Davranış..  (Okunma sayısı 2610 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
ERü İyilikte Yarışan Kanatsız Meleklerden Örnek Davranış..



Erciyes Üniversitesi beden eğitimi ve  spor yüksek okulu öğrencileri  Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında yapılacak projelere destek sağlamak amacıyla düzenlenen kermeste elde edilen gelir ile Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımına malzeme desteği yaptı.
 
Malzemelerin teslimi ve başarı dileklerini iletmek için Melikgazi BESK basketbol takımı antrenmanını ziyaret eden Erciyes üniversitesi Besyo öğretim üyesi Hasan Aksoyak şöyle konuştu.
 
"Geçtiğimiz günlerde öğrencilerimizle birlikte düzenlediğimiz kermesimiz de elde ettiğimiz gelirle küçük de olsa engelli sporculara destek olmak ve onların başarısında biraz da olsa katkımız olsun istedik bu nedenle çalışmalarında kullanmaları için ağırlık malzemeleri, antreman formaları ve  basketbol takımı için olması gereken ekipmanlar konusunda destek sağladık. Umarız sporcularımıza katkısı olur ve başarılarını kat ve kat artırarak şuan bulundukları lig de ve hedefleri olan süperlig yolunda ve daha sonra süperlig de şehrimizi güzel bir şekilde temsil ederler," dedi.
 
Melikgazi belediyesi BESK başantrenörü Hakan Baydar ise, Besyo öğrencilerine teşekkür ederek, "Başta Hasan Aksoyak hocamıza ve basketbola gönül vermiş ve kulübümüz İçin kermeste görev alan öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların bu anlamlı destekleri bizlere çalışmalarımızda daha da moral verecek ve çalışmalarımıza daha kuvvetli daha moralli olarak devam edecek bize destek olan belediye Başkan'ımız Sayın Dr. Memduh  Büyükkılıç bey, sponsorlarımızın ve bu genç arkadaşlarımızın Kayseri halkının desteklerini boşa çıkarmayacak ve şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.