*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Melikgazi Belediyesi BESK Bu Haftayı Boş Geçirdi!  (Okunma sayısı 2460 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Melikgazi Belediyesi BESK Bu Haftayı Boş Geçirdi!
« : Ocak 08, 2016, 03:35:48 ÖS »
Melikgazi Belediyesi BESK Bu Haftayı Boş Geçirdi!



Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü bu hafta çıktığı tekerlekli sandalye basketbol ve ampute futbol müsabakalarında puan alamadı.

Konuya ilişkin açıklama yapan kulüp basın sözcüsü Bilal Öztürk şöyle konuştu;
 
Kulübümüz ampute futbol takımı mücadele ettiği süperlig de 2015-2016 sezonunun ilk maçında güçlü rakibi Osmanlıspor karşısında iyi başlamasına rağmen yeni aramıza katılan transferlerimiz mevcut kadromuz ile uyum gösterememesi ve rakibin güçlü silahlarına ve ataklarına engel olamayışımız  malesef ki kaybetmemize sebep olmuştur. İlk haftayı 9-0 kaybettik ve puansız döndük. Ancak transferlerimizin de uyum sağlaması ile ligde iddalı bir takım olduğumuzu göstereceğiz. Ayrıca tekerlekli sandalye basketbol takımımız  ise kendi evinde ligin lideri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler'i ağırladı ve ilk iki periyot başabaş giden maçta rakibimizin hızlı hücumlarını kesemedik ve hakemlerin adeta taraf tutarcasına, önemli oyuncularımızın üzerine giderek her hareketlerine verilen faullerle safdışı bırakması ile birlikte moral bozukluğuna uğrayan takımımız müsabakadan  92-71 mağlup ayrıldı ama önümüzdeki maçlara sıkı şekilde hazırlanmaya devam edecek süperlig yolunda devam edeceğiz..
 
Ayrıca bugün tekerlekli sandalye basketbol müsabakamızda gelen taraftarımıza sponsorumuz Simfer'in güzel bir jesti olmuş çekilişle 10 seyicimize çeşitli hediyeler verilmiştir. Sponsorumuz Simfer yetkilileri daha sonra bu tür  farklı etkinlikler planladıklarını bildirdiler kendilerine destekleri İçin teşekkür ederiz.


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.