*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Melikgazi Belediyesi BESK'te Hedef Çifte Galibiyet!  (Okunma sayısı 2391 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Melikgazi Belediyesi BESK'te Hedef Çifte Galibiyet!
« : Ocak 08, 2016, 03:31:56 ÖS »
Melikgazi Belediyesi BESK'te Hedef Çifte Galibiyet!



Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ampute futbol ve tekerlekli sandalye basketbol branşlarında bu hafta çıkacağı müsabakalarla ilgili açıklama yapan kulüp basın sözcüsü Bilal Öztürk şunları ifade etti;

"Melikgazi Belediyesi BESK bu hafta sonu başlayacak ampute futbol süper ligi ilk maçında  Ankara deplasmanında geçen sezonun şampiyon takımı Osmanlı spor'a konuk olacak .iyi bir hazırlık dönemi ve transferlerin ardından güçlü rakibi karşısında mücadele edecek takımımız deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor ayrıca tekerlekli sandalye basketbolda bu hafta derbi niteliğinde bir müsabakayla taraftarlarımızın  karşısına çıkacağız.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi BESK  ile sahamızda yapacağımız maç oldukça zorlu olmasına rağmen yapılan taktik ve teknik hazırlıklar bu musabakaya göre dizayn edilmiş ve takım hazır duruma getirilmiştir.  8 Kasım Pazar günü futbol takımımız Ankara deplasmanında basketbol takımımız ise evinde mücadele edecektir. Bu zorlu müsabakalarımızda Kayseri halkının desteğini bekliyor ve tekerlekli sandalye basketbol takımımızın Talas spor salonunda 8 Kasım pazar günü saat 16.00 da ki müsabakasında herkesi tribünlere davet ediyoruz. her iki branş içinde hedefimiz galibiyet elde ederek  Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç bey'e, yoneticilerimize ve taraftarlarımıza armağan etmektir."


Kaynak arthaber.net ulaşmak için tıklayın.