*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İBB'ye "Ücretsiz Hasta Bezlerini" Üreten Firmadan Açıklama  (Okunma sayısı 1007 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İBB'ye "Ücretsiz Hasta Bezlerini" Üreten Firmadan Açıklama



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Engelliler Müdürlüğü (İSEM)'nün ayni yardım olarak 'ücretsiz' dağıttığı hasta bezlerinin, bir marketler zincirinin Maltepe'deki şubesinde 8 lira 95 kuruşluk fiyatla satış rafına konulmasıyla ilgili, hasta bezlerinin üretim ve dağıtımını yapan Ontex firması yazılı bir açıklama yaptı.

Firmadan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Çeşitli yayın organlarında yer alan haberler aracılığıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü tarafından (İSEM) ücretsiz dağıtılan hasta bezlerinin, bir marketler zincirinin Maltepe'deki şubesinde yanlışlıkla satış rafına konulduğunu öğrendik.

Söz konusu ürün paketleri, 2013 yılında firmamız tarafından İBB adına üretilmiştir. Üretim sonrası stokta kalan boş ambalaj paketleri ise, bir yanlışlık sonucu tekrar üretim sürecine dahil edilerek dağıtıma girmiş ve ürünler de marketler zincirinin Maltepe şubesine ulaşmıştır. Ambalajın üzerindeki İBB'ye ilişkin etiket, market yetkilileri tarafından farkedilmeyerek raflara yerleştirilmiştir.

Üretim ve dağıtım süreçlerimizde oluşan hata sonucu yaşanan sıkıntıdan dolayı özürlerimizi iletir ve ilgili ürünlerin ulaştırıldığı marketlerden geri çekilmeye başlandığını bilgilerinize sunarız"

28.10.2015 - DHA


Etiketler: Arama Sayfası RSS Kurumsal İletişim Künye SDC Prodüksiyon Hakkımızda Servisler Her Hakkı Saklıdır 29 Ekim Cad. İhlas Medya Center, Medya Blok Kat:3 Yeni bosna İstanbul Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet