*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 'AK Parti Benimle Dalga Geçti' Diyerek Partiden İstifa Etti  (Okunma sayısı 946 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18899
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
'AK Parti Benimle Dalga Geçti' Diyerek Partiden İstifa Etti



1 Kasım'da yapılacak milletvekilliği seçimi için AK Parti'den milletvekili aday adayı olan engelli Murat Karahemşeri partisinden istifa etti. AK Parti'nin kendisine engelli olduğu için milletvekilliği görevini layık görmediğini ve kendisiyle dalga geçildiğini iddia eden Murat Karahemşeri, bu nedenle partiden istifa ettiğini belirtti.

"PARTİM BU GÖREVİ ENGELLİ OLDUĞUM İÇİN BANA LAYIK GÖRMEDİ"

Karahemşehri, "Kayıtlı olduğum AK Parti Nazilli ilçe teşkilatındaki üyeliğimden, milletvekili aday adaylığımdan, bütün görevlerden ayrılmaya karar verdim. 2002 yılından bu güne kadar verilen bütün görevlerden kaçmadım. Fakat milletvekili aday adayı oldum. Ama partim bu görevi engelli olduğum için bana layık görmedi."

"ARTIK ENGELSİZ İNSANLARLA YOLLARINA DEVAM ETSİNLER"

"Artık AK Parti bundan sonraki işlerinde engelsiz insanlarla yoluna devam etsin. Siz engellileri değersiz gördünüz. Oysa bizler de bu milletin değerli bireyleriyiz. Bundan sonraki mücadelem, onurlu, şerefli gururlu insanların yanında ve engelli bütün arkadaş ve kardeşlerimde benim yanımda olacaklar inanıyorum." dedi.

24.09.2015 - Cihan


Etiketler: zarar vermeden yapılan tıkanıklığı açma ve akışı sağlama işlemdir,modern tıpta bu uygulamaların aynısı mevcut teknonojiyle yapılamaz ,çünkü tıp insanı daha çok bir makina görmektedir,herhangi bir organ bozulduğunda