*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Diyarbakır’da Yürüme Engelli Çiçekçinin Telefonunu Çaldılar  (Okunma sayısı 255 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Diyarbakır’da Yürüme Engelli Çiçekçinin Telefonunu Çaldılar



Diyarbakır’da tekerlekli sandalyeyle çiçek satan yürüme engelli V.Y.’nin telefonu, elindeyken çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli M.Y., 20 farklı kameradan tespit edilip yarım saatte yakalanıp, gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Yenişehir ilçesinde meydan geldi. Tekerlekli sandalyeyle çiçek satıp geçimini sağlayan yürüme engelli V.Y.’nin elindeki cep telefonu, yanından geçen kişi tarafından çalındı. Şüpheli, olay yerinden kaçtı. İhbarla bölgeye İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.

“Kıyafet Değiştirirken Yakalandı”

Çevrede inceleme yapan ekipler, iş yeri ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) olmak üzere 20 farklı kamera belirledi. Yapılan çalışmada saptanan 16 yaşındaki şüpheli M.Y.’nin parkta olduğu belirlendi. Parkın giriş ve çıkışlarını kapatan ekipler, M.Y.’yi kıyafetini değiştirirken yakaladı. Gözaltına alınan M.Y.’nin emniyetteki işlemleri devam ederken, bulunan telefon polis tarafından V.Y.’ye teslim edildi.

DHA


ETİKETLER ÇiçekçiDiyarbakırGözaltıHırsızlıkTekerlekli SandalyeYenişehirYürüme Engelli kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri