*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Uzunköprü’de Engelsiz Yaşam Evi’nin Temel Atma Töreni Gerçekleşti  (Okunma sayısı 259 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Uzunköprü’de Engelsiz Yaşam Evi’nin Temel Atma Töreni Gerçekleşti



Başkanımız Özlem Becan’ın adaylık sürecindeki vaatlerinden biri olan Engelsiz Yaşam Evi ve Kadın Faaliyet Evi’nin temel atma töreni Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve değerli Uzunköprü halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkanımız Özlem Becan temel atma törenin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında “Bir başka gurur dolu bir günde halkımızla yeniden bir aradaydık. Hep birlikte Engelsiz Yaşam evi ve Kadın Faaliyet Evi’mizin temel atma törenini gerçekleştirdik. Her projemizi tamamladığımızda, bir yeni hizmeti daha halkımıza sunduğumuzda ortaya çıkan memnuniyet ile doğru ve faydalı bir iş yaptığımızı yeniden ve yeniden fark ediyoruz. Bugün temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz Engelsiz Yaşam Evi ve Kadın Faaliyet Evi’miz tamamlandığında da evlatlarımızın ve Uzunköprü’nün güçlü kadınlarının gözlerindeki mutluluğu ve umudu göreceğime şimdiden eminim. Her birinizi çok ama çok seviyorum” dedi.

uzunkopru.bel.tr


ETİKETLER Başkan Özlem BecanEdirne Milletvekili Okan GaytancıoğluEngelsiz Yaşam EviTemel AtmaUzunköprü Belediyesi Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri