Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
BJK Başkanı Fikret Orman’dan Anlamlı Ziyaret
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: BJK Başkanı Fikret Orman’dan Anlamlı Ziyaret (Okunma sayısı 759 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Temmuz 29, 2017, 01:57:44 ÖS »
Başkanımız Fikret Orman Eyüp’te Dilbade Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli çocukların çağrısına kulak verdi ve onları ziyaret etti.
Eyüp’te bulunan Özel Dilbade Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören zihinsel ve bedensel engelli çocuklar, Beşiktaşımıza olan sevgilerini sosyal medyada yayınladıkları bir video ile anlatmış ve Başkanımız Fikret Orman’la bir araya gelme isteklerini dile getirmişti.
Çocukların bu çağrısına kayıtsız kalmayan Başkanımız Fikret Orman, Dilbade Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli çocukları ziyaret etti.
Ziyarete Beşiktaş RMK Marine Takımımızın oyuncuları ve teknik kadrosu da katıldı.
Çocuklarla tek tek ilgilenen ve fotoğraf çektiren Başkanımız Fikret Orman, "Daha önce bu tür bir plan yapmıştık ama olmadı. Mutluyum burada olmaktan. Bizim şampiyonlarımız da burada, onlarla da gurur duyuyoruz ve onların başardıklarının çocuklarımıza ilham olmasını diliyoruz" diye konuştu.
Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın doğum gününü de kutlayan Başkanımız Fikret Orman, "Beşiktaş için çok önemli biri, Türk sporu için de. Bugün Süleyman Seba’nın doğum günü ve onu da hep beraber anmış olduk. Biz geçmişimizden güç alan bir camiayız. Büyüklerimizi anacağız, onlara saygı göstereceğiz " dedi.
05.04.2017 - bjk.com.tr
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki