*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sosyal Politikalar Çalıştayı’nda Engelli İstihdamı  (Okunma sayısı 257 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Sosyal Politikalar Çalıştayı’nda Engelli İstihdamı
« : Haziran 24, 2022, 03:00:58 ÖS »
Sosyal Politikalar Çalıştayı’nda Engelli İstihdamı



Sürdürülebilir ve kapsayıcı engelli istihdamı politikaları geliştirmek amacı ile 2005 yılında kurulan uluslararası ödüllü sosyal girişimcilik markası Engelsizkariyer.com, Ankara’da düzenlenen Sosyal Politikalarda 20. Yıl Çalıştayı’na davet edildi. Kapsayıcı Engelli İstihdamı Uzmanı ve Sosyal Girişimci Mehmet Kızıltaş, Genel Müdürü Hasibe Kızıltaş Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun özel daveti ile çalıştayda yer aldılar. Engelsizkariyer.com ve yasadikca.com olarak çalıştayda sahip olduğumuz bilgi birikim ve deneyimlerimizle son 20 yılda ülkemizde hak temelli engellilik alanındaki çalışmalar ve engelli istihdamı üzerine olumlu, olumsuz ve yapılması gerekenleri tüm detayları ile paylaşıldı.

Ankara’da düzenlenen “Sosyal Politikalarda 20. Yıl Çalıştayı”nda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Jülide Sarıeroğlu, yaşlılar, engelliler ve Roman vatandaşlarla ilgili tematik çalıştaylar yapıldığını, bugünkü çalıştayda da göç konusundan konuta, sosyal yardımlardan kadın, gençlik, aile, çocuk, engelli, yaşlı, şehit aileleri ve gaziler ile iş hayatına kadar geniş bir kapsamı olan sosyal politikalar alanında bir değerlendirme yapmak istediklerini bildirdi.


ETİKETLER engelliistihdamıEngellilerkapsayıcıengelliistihdamıkapsayıcılıksosyalpolitikalar Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45 Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri