kayseriengellilerdernegi.com

ENGELLİ HABERLERİ => Engelli Haberleri => Konuyu başlatan: kayseriengelliler - Haziran 20, 2022, 03:58:28 ÖS

Başlık: Fethiye Belediye Başkanı Karaca’ya ‘Engelli Dostu’ Ödülü
Gönderen: kayseriengelliler - Haziran 20, 2022, 03:58:28 ÖS
Fethiye Belediye Başkanı Karaca’ya ‘Engelli Dostu’ Ödülü

(https://www.yasadikca.com/wp-content/uploads/2022/06/fethiye-alim-karaca-engelli.png)

Fethiye Belediye Başkanı Karaca, engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği tarafından verilen ‘Engelli Dostu’ ödülüne layık görüldü.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye Sakatlar Derneği’nin 62. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İstanbul’da düzenlenen ödül törenine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ödül töreninde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yanı sıra Türkiye Sakatlar Derneği’nin 57 şubesi, 3 temsilciliği, engelliler camiasına destek veren siyasi parti temsilcileri, belediyeler ve STK’lar da yer aldı.

Başkan Karaca, engelli bireylere yönelik yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler nedeniyle ‘Engelli Dostu’ ödülüne layık görüldü.

Ödülü alan Başkan Karaca, “Fethiye’de en çok önemsediğimiz konulardan birisi, engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırabilmekti. Bu noktada hayata geçirdiğimiz yeni projelerde, onlara her alanda katkı sunmaktan mutluyuz. Türkiye Sakatlar Derneği’nin, İstanbul’da düzenlediği Engelli Dostu Ödül Töreni’nde, böylesine anlamlı bir ödülü almak bizleri çok onurlandırdı. Emeği geçen herkese ve bizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

ANKA


ETİKETLER Engelli Dostu Ödül TöreniFethiye Belediye Başkanı Alim KaracaFethiye Belediyesiİstanbul Büyükşehir BelediyesiÖdülTürkiye Sakatlar Derneği Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45 Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45