kayseriengellilerdernegi.com

ENGELLİ HABERLERİ => Engelli Haberleri => Konuyu başlatan: kayseriengelliler - Nisan 28, 2022, 01:22:32 ÖS

Başlık: Engelli ve Yaşlı Maaşları Cuma Günü Ödenecek
Gönderen: kayseriengelliler - Nisan 28, 2022, 01:22:32 ÖS
Engelli ve Yaşlı Maaşları Cuma Günü Ödenecek

(https://www.yasadikca.com/wp-content/uploads/2020/03/evde-bakim-maas.png)

Engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ile ilgili açıklama yapıldı. Engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri belirli tarihlerde yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, yaşlı aylığı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılacağını duyurdu. Peki, yaşlı ve engelli maaşları ne zaman ödenecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Kabine Toplantısı geçtiğimiz günlerde sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası, Yaşlı ve Engelli maaşlarının ödemesi hakkında da müjdeyi verdi. İşte, konuya dair detaylar…

YAŞLI VE ENGELLİ MAAŞLARI CUMA GÜNÜ ÖDENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair şunları söyledi;

“Ayrıca engelli, yaşlı, dul, yetim şehit yakını gibi kesimlere yönelik özel desteklerimiz var. Ramazan 1,5 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın maaşlarını Cuma günü ödeyeceğiz. 15 milyar liralık sosyal yardımla ilgili çalışmaların da sonuna gelmiş durumdayız. Yakında harekete geçeceğiz. Asıl olan her insanımıza huzurlu bir aile ortamı, can ve mal güvenliğinden emin olacağı güvenli iklim, sağlık hizmetlerine kesintisiz ve ücretsiz imkanı, çalışacağı bir iş ve ulaşımdan enerjiye kadar her alanda günümüz ihtiyaçlarına uygun temel altyapıyı sağlamaktır. Basit hesapların ürünü, bu kutlu yürüyüşü akamete uğratamayacak.”

ENGELLİ MAAŞI NE KADAR?

Yaşlılık, evde bakım ve engelli maaşları asgari ücret zammıyla birlikte arttı.

EVDE BAKIM MAAŞINDA SON DURUM

Evde bakım maaşı her ayın 15’i ile 30’u arasında hesaplara yatırılıyor. Söz konusu ödemelerin bayram öncesi yapılacağına dair bilgi henüz yok.

Hürriyet


ETİKETLER Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanEngelliEngelli AylığıEvde BakımÖdemeYaşlı Aylığı Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45