kayseriengellilerdernegi.com

ENGELLİ HABERLERİ => Engelli Haberleri => Konuyu başlatan: kayseriengelliler - Ocak 13, 2022, 02:34:20 ÖS

Başlık: Bülent Ersoy’un Anıtkabir’deki Görüntülerine İnceleme
Gönderen: kayseriengelliler - Ocak 13, 2022, 02:34:20 ÖS
Bülent Ersoy’un Anıtkabir’deki Görüntülerine İnceleme

(https://www.yasadikca.com/wp-content/uploads/2022/01/anitkabir-bulent-ersoy-e1642071832659.png)

Milli Savunma Bakanlığı’nın, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy’a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Bülent Ersoy, önceki gün, Ankara’da vereceği konser öncesi Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir’e tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy’a, üniformalı subayın, yağmurdan korunması için Şemsiye tutarak eşlik ettiği görüldü.

Bu sırada çekilen fotoğraflar ise sosyal medyada tepki çekti.

Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığı, fotoğraflar üzerine konuya ilişkin Inceleme başlattı.

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan canlı yayında şu bilgileri aktardı:

Bugün sosyal medyanın gündeminde sanatçı Bülent Ersoy’un Anıtkabir ziyareti sırasında çekilen fotoğraf vardı. O fotoğrafa bakıldığında yağmurlu bir Ankara gününde gerçekleşen ziyarette Bülent Ersoy’a bir subayın şemsiye tuttuğu görülüyordu. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı personel Subay, sosyal medyada yer yer esasında tepki de çekmişti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından MSB harekete geçti, konuya ilişkin inceleme başlattı. Bu inceleme herhangi bir disiplin cezasıyla sonuçlanacak mı ya da bir soruşturma açılacak mı subay hakkında, tüm bu süreçleri takip ediyor olacağız.

DHA


ETİKETLER AnıtkabirBülent ErsoyİncelemeMilli Savunma BakanlığıTekerlekli Sandalye kayseri engelliler derneği KAYSERİ ENGELLİLER DERNEĞİ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri