kayseriengellilerdernegi.com

Spor => Spor => Konuyu başlatan: kayseriengelliler - Nisan 23, 2015, 01:46:14 ÖS

Başlık: Adana’da Engelliler Yamaç Paraşütü Keyfi Yaşadı
Gönderen: kayseriengelliler - Nisan 23, 2015, 01:46:14 ÖS
Adana’da Engelliler Yamaç Paraşütü Keyfi Yaşadı

(http://yasadikca.com/Client/Image/Upload/Article/adana-engelliler-yamac-parasutu.gif)

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Psikolojik ve Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü, Türk Hava Kurumu Sportif Havacılık Kulübü'yle iş birliği yaparak, Umut Dayanışma Engelliler Derneği, Atlas Engelliler Derneği, Altı Nokta Görme Engelliler Derneği üyesi 130 engelli vatandaşımıza yamaç paraşütü keyfi yaşattı.

Uçuşları, Türk Hava Kurumu Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Mustafa Uri gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Psikolojik ve Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü'nce evlerinden alınan ve etkinlik sonunda evlerine bırakılan engelli vatandaşlarımızın gün içerisindeki ihtiyaçları da karşılandı.

Yamaç paraşütü deneyimini ilginç ve keyifli bulduklarını belirten engelli vatandaşlar, kendilerine bu olanağı sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ve Türk Hava Kurumu Sportif Havacılık Kulübü yetkililerine teşekkür ettiler.

23.04.2015 - İHA


Anahtar Kelimeler : DİLİYLE SÖYLEMEDİKLERİNE YÜREĞİNDE SONSUZ YER VERMEK İSTER BU DAVA BENİM DİYENLERİN KONUŞAMADIKLARI YERDE ELİNDEKİ BAYRAKLA YÜRÜMEK İSTER