kayseriengellilerdernegi.com
Spor => Spor => Konuyu başlatan: melleseferi - Aralık 19, 2014, 10:57:20 ÖÖ
-
Muş Engelliler Urfa Bedensel Engelliler Maçına Hazırlanıyor
(http://yasadikca.com/Client/Image/Upload/Article/mus-engelliler-basketbol.gif)
Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı hafta sonu Şanlıurfa Belediye Bedensel Engelliler Basketbol takımı maçına hazırlanıyor.
Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Bedri Korkmaz, "Bu hafta kendi evimizde Şanlıurfa Belediye Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşılaşacağız.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi'nde mücadele eden Muş Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, pazar günü Şanlıurfa Belediye Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile yapacakları maçın hazırlıklarına başladı.
Takım Kaptanı Korkmaz, yaptığı açıklamada, Adana'daki maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyorduk bunu namaglup olan Şanlıurfa Belediye Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını yenerek sürdürmek istiyoruz.
"Başarılı bir takımız. Ancak çeşitli maddi sıkıntılar yaşıyoruz. Büyük ölçüde maddi desteğe ihtiyacımız var. MUŞ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, sponsor olduğunu açıkladı, bu sponsorluk bizi biraz da olsa rahatlatacak. Şimdi Pazar günü yapılacak maça hazırlanıyoruz Hedefimiz süper ligde mücadele etmek. Takım olarak kendimizde bu potansiyeli görüyoruz. Çünkü takımda çok iyi sporcularımız var." Maçlara kendi olanaklarıyla çıktıklarını belirten Korkmaz, herkesin takıma sahip çıkmasını istedi.
19.12.2014 - HABER49