kayseriengellilerdernegi.com
ENGELLİ HABERLERİ => Engelli Haberleri => Konuyu başlatan: kayseriengelliler - Ağustos 03, 2024, 06:35:14 ÖÖ
-
Engellilerin KDV İstisnası Devam Etmelidir
(https://yasadikca.com/wp-content/uploads/2024/07/Cumhuriyet-Halk-Partisi-CHP-Istanbul-Milletvekili-Ayse-Sibel-Yanikomeroglu-engelli-bireylerin-destek-teknolojilerinden-KDV-muafiyetinin-kaldirilmasinin-teklif-edildigi-TBMMde-konustu-730x470.jpg)
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, engelli bireylerin destek teknolojilerinden KDV muafiyetinin kaldırılmasının teklif edildiği 18. madde ile ilgili TBMM’de konuşma yaptı.
Yanıkömeroğlu, konuşmasında engelli bireylerin kullandığı destek teknolojilerinden KDV alınması durumunda yaşanacak mağduriyetlerin olacağını söyledi.
Kaynak: Yaşadıkca.com
Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu Cumhuriyet Halk Partisi Engelli Bireyler KDV kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45