kayseriengellilerdernegi.com

ENGELLİ HABERLERİ => Engelli Haberleri => Konuyu başlatan: kayseriengelliler - Mayıs 17, 2023, 03:47:59 ÖÖ

Başlık: Kayseri’de, Balkondan Düşen Kanser Hastası Adam Hayatını Kaybetti
Gönderen: kayseriengelliler - Mayıs 17, 2023, 03:47:59 ÖÖ
Kayseri’de, Balkondan Düşen Kanser Hastası Adam Hayatını Kaybetti

(https://www.yasadikca.com/wp-content/uploads/2023/05/Kayseride-Balkondan-Dusen-Kanser-Hastasi-Adam-Hayatini-Kaybetti.jpg)

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 57 yaşındaki kanser hastası adam 3. kattan düşerek hayatını kaybetti. İlçeye bağlı Tınaztepe Mahallesi Dereboyu Sokak’ta meydana gelen olayda, kanser tedavisi gördüğü öğrenilen R.Y., 5 katlı binanın 3. katındaki ikametinin penceresinden düştü.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise R.Y.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. R.Y., yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

urfadegisim.com


ETİKETLER KanserKayseriMelikgaziYaşlı Adam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45