*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na Galibiyetle Başladık  (Okunma sayısı 314 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6631
Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na Galibiyetle Başladık



Karabük’te düzenlenen Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’nda ilk maçına çıkan Türkiye Kadın Milli Takımı, İtalya’yı 3-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

11’inci Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası, Karabük’te düzenleniyor. Yeni Mahalle Spor Salonu’ndaki şampiyonada ilk maçına çıkan Türkiye Kadın Milli Takımı, İtalya ile karşılaştı. Kırmızı-beyazlı ekip maçın ilk setini 25-10, ikinci setini 25-19 ve üçüncü setini 25-23 önde tamamlayarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada ilk maçını kazanan milli takım oyuncuları, galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadı.

Maçın ardından konuşan İşitme Engelliler Voleybol Milli Takım Başantrenörü Osman Çarkçı “İtalya bizim hem dünya, olimpiyatlar ve Avrupa şampiyonalarında sürekli karşılaştığımız en dişli rakiplerden bir tanesi. Onları 3-0 mağlup etmemiz çok güzel oldu Çok mutluyum, kızlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye Kadın Milli Takımı Antrenörü Fuat Tokgöz ise şampiyonanın ilk maçında heyecanlı olduklarını belirterek, İtalya’nın karakterli ve iyi bir ekip olduğunu ilk maçı farklı bir şekilde kazanmanın kendilerine ayrı bir motivasyon sağladığını söyledi.

DHA


ETİKETLER İşitme EngelliKadın Milli TakımıVoleybol Şampiyonası kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri