*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Disney'den Engelli Çocuklara Star Wars ve Marvel Temalı Biyonik Kol  (Okunma sayısı 1531 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Disney'den Engelli Çocuklara Star Wars ve Marvel Temalı Biyonik Kol



Open Bionics, Disney ortaklığıyla engelli çocuklara süper kahraman temalı ve maliyeti çok yüksek olmayan protez eller üretti. Bu sayede çocuklar, hem fiziksel hem de psikolojik olarak eksikliklerini hissetmeyecek!

Open Bionics ve Disney engelli çocukları çok sevindirecek bir ortaklığa imza attı. Markalar, engelli çocuklara süper kahraman temalı ve maliyeti çok yüksek olmayan protez eller üretti. Avengers, Star Wars ve Frozen temasıyla başlayan proje, Microsoft‘un daha önce yarattığı Iron man zırhlı biyonik koldan ilham aldı. Perakende değeri 500 dolar olan protez eller gelecek yıl satışa sunulacak. Tıpkı Microsoft‘un projesinde olduğu gibi, 3D baskı teknolojisiyle üretilen bu biyonik kolların çocukların psikolojisi üzerinde de etkisi büyük.

Projenin teknik kısmını üstlenmiş olan Open Bionics‘in açıklaması şöyle:

Artık çocuklar protezler için heyecanlanmaya başladı. Tipik, sıkıcı terapiyi gerçekleştirmek zorunda değiller. Birer kahraman olmak için eğitilecekler. Sadece medikal bir cihaza sahip olmuyorlar, sevdikleri karakterlerden esinlenmiş biyonik ellere kavuşuyorlar.

15.10.2015 - karar.com


Etiketler: kayseri engelliler ve aileleri dernegi olarak bilinmektedir ki bazı şeylerin farklı bakış açısıyla görmek insanlar için çok zor olmaktadır Üfürükcülere sahtekar bitki uzmanlarına v.s değer verilirken şifanin kendi elinde