*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Color Sky 5K Farkındalık Yarattı  (Okunma sayısı 933 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6512
Color Sky 5K Farkındalık Yarattı
« : Haziran 10, 2015, 11:07:52 ÖÖ »
Color Sky 5K Farkındalık Yarattı



İncek'te gerçekleştirilen "Color Sky 5K" koşusu tam anlamıyla "renkli" görüntülere sahne oldu. Etkinliğe yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

ABD'de başlayan ve hızla dünyaya yayılan "Color Sky 5K" koşusu İncek'i adeta gökkuşağına çevirdi.

TED Ankara Koleji İncek Kampusu'nda düzenlenen Color Sky 5K "renkli" görüntülere sahne oldu. TED Ankara Koleji ve Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği işbirliği ile düzenlenen etkinliğe 3 bin 700 kişi katıldı. Koşuda, bedensel engelliler için 5 akülü ve 3 manuel olmak üzere 8 tane araba alındı. Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Demirel gençlere mesaj verme noktasında kendilerine yardım eden Color Sky ekibine teşekkür ederek, "Bu renklerin içinde biz de varız. Sosyal sorumluluk açısından bizleri de boyadılar. Sizlerin başardığı noktada katkı olarak aldığınız biletlerle ihtiyaç sahibi engelliler için akülü araba alıyoruz. Burada hayatı paylaşırken aynı zamanda hayata kazandırdığımız engelli arkadaşlarımız Color Sky ekibine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Eğlenin, hayata renk katın" ifadelerini kullandı. Katılımcılar, koşuya başlamadan önce birbirlerini boyadı.

26.05.2015 - Sabah


Etiketler: ÖMER FARUK CİHAN Detay ATABEK MUSTAFA YILMAZ Detay ATAKENT İSA POLAT ATALAR ALİ BAYRAMOĞLU Detay ATATÜRK ERDAL ADANACIOĞLU Detay AYDINLAR SALİH BİLIŞIK
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri