*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ünal Aysal Engelsiz Aslanlara Sponsor Olacak  (Okunma sayısı 928 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ünal Aysal Engelsiz Aslanlara Sponsor Olacak
« : Ocak 04, 2015, 10:29:25 ÖÖ »
Ünal Aysal Engelsiz Aslanlara Sponsor Olacak



Sarı-Kırmızılı kulübün eski patronu Ünal Aysal, Galatasaray'la ilgili projelere devam ediyor. İlk etapta tekerlekli sandalye basketbol takımına sponsor olmaya karar veren Aysal, engelli vatandaşlar için de çok önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’da başkanlık görevinden ayrıldıktan sonra Sarı-Kırmızılı kulüp için çalışmalarını sürdüren Ünal Aysal ilk somut adımını attı. Aysal, Avrupa’da ve Dünya’da rakipsiz olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsor oluyor. Türk spor tarihinin en başarılı takımı olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi’nin tüm giderlerini üstlenecek olan Ünal Aysal böylelikle mevcut yönetime de önemli bir katkı sağlayacak.

Tüm ihtiyaçları karşılanacak

Aysal’ın çalışmaları bununla da sınırlı değil. 2 büyük projeyi hayata geçirmek isteyen Aysal, mevcut yönetimle temasa geçmiş durumda. İlk olarak uzun süredir başarılı teknik direktör Sedat İncesu ile sponsorluk ve projeler üzerinde çalışmalarını sürdüren Ünal Aysal, ‘Genç Engelsiz Aslanlar’ projesi ile 8-14 yaş arası bedensel engelli çocukların sporla birlikte hayata kazandırılması projesi üzerinde hassasiyetle duruyor. Bu proje kapsamında Türkiye çapında araştırma yapılarak bir sporcu veri tabanı oluşturulacak. Yerel yönetimlerle iş birliği sağlanarak sporcuların tüm maddi-manevi ve sağlık ihtiyaçları karşılanacak. Bu alt yapı projesinde daha sonra engelli sporcular yeteneklerine göre branşlara ayrılacak. Böylelikle Türkiye çapında birçok engelli genç spora kazandırılacak.

Her iki kulvarda zirve hedefi

Ünal Aysal, diğer projesinde ise Galatasaray’ı Avrupa takımı yapmayı hedefliyor. Galatasaray Avrupa Projesi ile Avrupa’da yaşayan taraftarları çok heyecanlandıran Aysal, bu projesinin amiral gemisi olarak Engelsiz Aslanları düşünüyor. Uluslar arası büyük başarılara imza atan takımın kemik kadrosu Avrupa liglerinden birinde oynarken, Türkiye liglerinde ise gelecek vaat eden genç yıldızları ile yarışarak iki kulvarda da zirveyi hedefleyecek. Yönetime bu teklifini sunan Ünal Aysal, başkan Duygun Yarsuvat’tan haber bekliyor. Projenin hayata geçmesi durumunda Galatasaray Tekerlikli Basketbol Takımı, finansal ve fiziki şartlar açısından son derece rahatlayacak.

30.12.2014 - fanatik