*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Türkiyeyi Avrupa’da Bağcılar Temsil Edecek  (Okunma sayısı 1310 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Türkiyeyi Avrupa’da Bağcılar Temsil Edecek
« : Haziran 11, 2014, 04:54:48 ÖS »
Türkiyeyi Avrupa’da Bağcılar Temsil Edecek



Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı yeni bir başarıya daha imza attı.

11-13 Nisan tarihleri arasında Ankarada düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonasında ter döken sporcular 13 altın, 6 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Türkiye Bedensel Engelliler Atletizm Şampiyonasına katılan Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm Takımı geleneği bozmayarak yine madalyalarla döndü.

Şampiyonada Bağcıları, Tekerlekli Sandalye Koşu Branşında Ömer Cantay, Birol Kamar, Semih Görkem Kıyar, Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci ve Maşide Cesur temsil etti. Atma branşlarında ise Hamza Doğan ile Mahmut Bereket ter döktü.

ÜLKEMİZİ AVRUPADA TEMSİL ETME HAKKI KAZANDILAR

Tekerlekli Sandalye yarışında Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci, Ömer Cantay, Birol Kamar şampiyonluğa ulaşırken, gülle ve cirit atma branşında yarışan Hamza Doğan da Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. Şampiyonada ayrıca Semih Görkem Kıyar ile Maşide Cesur ise ikinci gelmeyi başardı. Bu sonuçlara göre Hamide Kurt, Hamza Doğan ve Zübeyde Süpürgeci Avrupa Şampiyonasına katılma barajını geçti. 2012 yılında Hollandada gerçekleşen Avrupa Atletizm Şampiyonasında da birinci olmayı başaran engelli sporcumuz Hamide Kurt, Yarışmaya çok sıkı çalıştık. Bize verilen emeklerin karşılığını çok çalışarak ve madalyalar kazanarak alıyoruz. diye konuştu. Avrupa 3üncüsü olan Zübeyde Süpürgeci ile Hamza Doğan da Türkiyeyi ve Bağcıları Avrupada da en iyi şekilde temsil edecekleri sözünü verdiler.

ENGELLİ SPORCULARIMIZ ÖVGÜYE LAYIK

Engelli sporcuların azimlerinin övgüye layık olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirerek büyük başarılar elde ettiklerini ifade etti. Verdikleri emeklerin karşılığını madalya kazanarak aldıklarını ifade eden Çağırıcı şunları söyledi: Sporcularımızın sergiledikleri azim ve disiplinli çalışma başarıyı getiriyor. Sporcularımız basketbolda olduğu gibi atletizm de de başarılara imza atıyorlar. Onlara desteğimizi sürdüreceğiz. Onlarla gurur duyuyoruz. diye konuştu.

17.04.2014 - ankara-haber.net


Anahtar Kelimeler : dinazor isimleri