*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Okçuluk Milli Takımı Kampa Girdi  (Okunma sayısı 2156 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Okçuluk Milli Takımı Kampa Girdi
« : Mayıs 26, 2014, 05:30:38 ÖS »
Okçuluk Milli Takımı Kampa Girdi



Antalya Wow Topkapı Palace Hotel'de hazırlık çalışmalarını sürdüren okçuluk takımının çalışmalarını Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu yakından izledi ve takını çalışmaları hakkında bilgi aldı.

22 Mart - 04 Nisan tarihleri arasında Antalya Wow Topkapı Palace Hotelde Okçuluk Mili Takım Teknik Gelişim Kampında 18 sporcu hazırlık çalışmalarına başladı. Temmuz ayında gerçekleşecek olan Bedensel Engelliler Avrupa Okçuluk Şampiyonasına makaralı ve klasik yay kategorisinde hazırlanan okçuluk takımı Antrenör eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Mili Takım Teknik Gelişim Kampında geçen senenin Dünya Şampiyonu okçuluk sporcusu Burcu Dağ ve Erdoğan Ayhan makaralı yay kategorisinde hedef atışı yaptı.

ENGELLİ SPORUNA DESTEK VERMELİYİZ

Sporcuların Ok atışlarını izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Bedensel engelli sporcularımızın okçuluk branşında önemli başarılar almasının ülkeleri ve kendilerini temsil etmek adına önem teşkil ettiğini ve sporda bu tür kazanımların kendilerine özgüven getirdiğini" belirtti.

Türkiye'de engelli okçuların kamp yapabileceği yerlerin sınırlı olduğuna dikkati çeken Hacıcaferoğlu, "Antalya'da sağlanan kamp imkanının sevindirici olduğunu vurguladı.

Temmuz ayında gerçekleşecek olan Bedensel Engelliler Avrupa Okçuluk Şampiyonası öncesi Hazırlık kampına katılan tüm okçuluk branşı sporcularına başarılar" diledi.

BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Avrupa şampiyonası öncesi Okçuluk takımının 4 hazırlık kampı olduğunu ilk 2 kamp ayağının Antalya'da yapılacağını ifade eden, Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Teknik Kurulu Başkanı Harun Çetinsoy, "Sporcularımızın gayretleri, bizim çalışmalarına katkımız ve malzemelerin dünya standartlarına getirilmesiyle iyi sonuçlar aldık. Milli takımda şu an 18 sporcumuz var.

Bu sporcuları Uluslararası Paralimpik Komitesinin yaptığı dünya sıralamasına göre belirledik. Bunun dışında bu kadroya yakın, alt seviyede sporcularımız da var. Avrupa şampiyonası ve olimpiyatlarda önemli başarılar almak için hazırlıklarımızı aralıksız devam ediyor" dedi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı sporcular ile sohbet eşliğinde yemek yedi.

Yemek sonunda Hacıcaferoğlu'na milli takım sporcuları imzalı takım formasını hediye etti.

03.04.2014 - Antalya Hilal