*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelliler Süper Ligi’nin 2. Haftasında Elazığ’dan Farklı Galibiyet  (Okunma sayısı 835 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İşitme Engelliler Süper Ligi’nin 2. Haftasında Elazığ’dan Farklı Galibiyet



Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler Süper Ligi'nin 2. haftasında kendi evinde konuk ettiği Konya İşitme Engelliler Futbol Takımı'nı 8-0 yendi.

İşitme Engelliler Süper Ligi'nin 2. haftasında Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Konya İşitme Engelliler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma saat 11.00'da Elazığ İl Özel İdare sahasında başladı. Ev sahibi takımın hızlı başladığı karşılaşmada Yavuz 14. dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirerek takımın 1-0 öne geçirdi. Ardından sahneye çıkan Mehmet, 16. ve 24. dakikada attığı gollerle durumu 3-0'a getirdi. 40 dakikada Tarık'ın fileleri havalandırmasıyla ilk yarı Elazığ işitme engellilerin 4-0 galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Elazığ İşitme Engelliler Takımı, dakika 48'de Atilla'nın, 53'te Yavuz'un 60'da ise Mehmet'in golleri ile durumu 7-0 yaptı. Karşılaşmanın 80. dakikasında Elazığ işitme engelliler yine bir penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Hakan, maçın skorunu belirleyerek durumu 8-0 yaptı.

Geçtiğimiz hafta 1-0 kazandıkları Manavgat galibiyetini anlamlı hale getirmek için bu maça mutlaka kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Elazığ İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, "Karşılaşmada iyi mücadele eden takımımız farklı galibiyetle Konya engelini aşmayı başardı. Futbolcularıma ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

15.11.2015 - İHA


Etiketler: alabiliyor El ile Kulak bölgesine parmak ile el akapunkturu yapabilirsiniz aslında reiki pozisyonda bu etki mümkün ama yine farklı bir etkisi oluyor.Deneyerek uygulayın derim Refleksoloji olarak geçen bu uygulamalarda şu şekilde