*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: ABD’de Kaybolan Alzheimer Hastasını 2 Yaşındaki Bebek Buldu  (Okunma sayısı 378 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
ABD’de Kaybolan Alzheimer Hastasını 2 Yaşındaki Bebek Buldu



Bahçede oynarken bir çift ayak fark eden minik bebek, annesini harekete geçirdi. Ayakların kaybolan alzheimer hastası kadına ait olduğu öğrenilirken, minik bebek ülkede kahraman ilan edildi.

ABD’de, 2 yaşındaki bebek dikkati sayesinde yaşlı kadının hayatını kurtardı. Georgia bölgesindeki evlerinin arka bahçesinde oynayan Ethan Moore bebek, ormanlık bölgede ayak gördü. O sırada ‘Ayaklar’ diye seslenen minik bebek, ailesini harekete geçirdi. Ormanlık alana giden aile, burada günlerdir aranan 82 yaşındaki alzheimer hastası kadını buldu.

“Yaşlı Kadın Tedaviye Alındı”

Anne, yaşadığını fark ettiği kadın için acilen sağlık ekiplerini çağırdı. Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 82 yaşındaki Nina, acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

“Taburcu Olur Olmaz Kahramanıyla Tanıştı”

Tedavisi tamamlanınca hastaneden taburcu edilen Nina’nın ilk işi, hayatını kurtaran küçük kahraman Ethan ile tanışmak oldu. Minik bebek, ülkesinde ‘kahraman’ ilan edildi, televizyon kanallarında boy gösterdi.

“Sosyal Medyada Viral Oldu”

Çocukları çok sevdiği öğrenilen Nina, Ethan’a bir çanta dolusu oyuncak ve balon getirdi. İkilinin birlikte geçirdiği anlar sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

ensonhaber.com


 KATEGORİLER Dünya
 ETİKETLER ABDAlzheimer HastasıEthan MooreOrmanlık BölgeSosyal MedyaYaşlı Kadın kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45