*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Trabzonspor Maçına Gitmek İsteyen Engelli Genç Yolda Bırakıldı  (Okunma sayısı 183 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Trabzonspor Maçına Gitmek İsteyen Engelli Genç Yolda Bırakıldı



Trabzonspor’un Gaziantepspor’la karşı karşıya geleceği müsabaka öncesi belediye otobüsü ile stada gitmek isteyen engelli genç, akülü aracıyla belediye otobüsüne alınmadı. İlk kez böyle bir durum yaşadığını ifade eden Şener Topaloğlu, “Otobüsü bekledim ama otobüs şoförü beni almadı. Gerekçe olarak akülü araçların belediye otobüsüne giremeyeceğini söyledi. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım. Başkanımızın bize ne kadar değer verdiğini biliyorum. Haklarımızı savunun lütfen” dedi.

İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını ifade eden Şener Topaloğlu, çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak sesini Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na duyurmaya çalıştı.

Topaloğlu, “Şu anda Moloz’da otobüs bekliyorum maça gitmek için. Otobüsü bekledim ama otobüs şoförü beni almadı. Gerekçe olarak akülü araçların belediye otobüsüne giremeyeceğini söyledi. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım. Başkanımızın bize ne kadar değer verdiğini ben biliyorum. Haklarımızı savunun lütfen. Kavga mı edelim, bir şey mi yapalım anlayamadık. Lütfen bize dönüş yapılsın” ifadelerini kullandı.

61medya.com


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Akülü AraçBelediye OtobüsüEngelli GençMurat ZorluoğluTrabzon Büyükşehir BelediyesiTrabzonspor Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45