*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü E-BÜLTEN Yayınladı  (Okunma sayısı 442 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü E-BÜLTEN Yayınladı



“Hedefimiz Adanmış Hayatlara Bir Nefes, Bir Soluk Verebilmek”  mesajıyla yayın hayatına başlayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün üç aylık Kasım, Aralık ve Ocak ayı faaliyetlerini kapsayan E-BÜLTEN 2019-1 yayınlandı.

E-BÜLTEN 2019-1’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Cumhurbaşkanı eşi Emine ERDOĞAN ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK’un engelli ve yaşlılarla ilgili katıldıkları program, etkinlik ve açıklamaların haberleri yer alıyor.

Ayrıca Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü ile AÇSHB İl Müdürlüklerinin engelli ve yaşlılara yönelik gerçekleştirdikleri hizmet ve faaliyetlerin üç aylık periyotlarla okuyucu ve takipçilerle buluşması planlandı.

Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürü Dr. Orhan KOÇ;  E-BÜLTEN 2019-1’in önsözünde neden böyle bir çalışma yaptıklarını şu ifadelerle belirtti,  “ Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü'nün görev tanımı doğrultusunda gerçekleştirdiği etkinlik ve faaliyetlerin, düzenli şekilde belirli sürelerle Türkiye genelinde bakanlık çalışanları, ilgili sivil toplum kuruluşları ve engelli vatandaşlarımızla paylaşmak, bilgilendirmek ve toplumda ve devlet kademelerinde farkındalık oluşturmak amacıyla bülten yayınlanmaya başlamıştır. Üç aylık periyotlarla yayınlayacağımız bültende gerçekleştirilen faaliyet ve etkinliklerimiz yer alacaktır. Engelsiz daha güzel bir dünya için… ”

E-BÜLTEN 2019-1’e aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz:

E-BÜLTEN 2019-1 Llinkten ulaşabilirsiniz:

08.02.2019 - eyh.aile.gov.tr


Etiketler : SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KILIÇASLAN CAMİİ YAŞATMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ KEYKUBAT MAHALLESİ UHUD CAMİİ YAŞATMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ KEYKUBAT