*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Çorlu'daki Bıçaklı Kavgada 2 İşitme Engelli Genç Yaralandı  (Okunma sayısı 855 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Çorlu'daki Bıçaklı Kavgada 2 İşitme Engelli Genç Yaralandı



Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde daha önce aralarında husumet olan iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada ikisi de işitme engelli Akman G. ile Hüseyin A. yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde aralarında daha önce husumet bulunan Can Ç. ile işitme engelli Akman G. arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgaya Akman G.'nin kendisi gibi işitme engelli arkadaşı da dahil oldu. Kavgada yaralanan iki işitme engelli genç, hastaneye kaldırıldı.

ARALARINDAKİ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Çorlu'nun Omurtak Caddesi'nde alışveriş yapan Can Ç., alışveriş yaptığı mağazanın önünde daha önce aralarında husumet bulunan işitme engelli Akman G., ile karşılaştı. İkili arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Can Ç., iddiaya göre üzerindeki bıçağı çıkarıp Akman G.'yi karnından bıçakladı. Yaralı halde yakındaki bir mağazaya kaçan Akman G., burada kanlar içinde yere yığıldı. Olayı yerine gelen Akman G.'nin kendisi gibi işitme engelli Hüseyin A., olaya müdahale etmek istediği sırada, Can Ç.'nin bıçağın sapı ile vurması sonucu başından yaralandı.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, Çan Ç. ile kavgaya karıştığını belirlediği babası Necati Ç.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

07.03.2017 - DHA



Anahtar Kelimeler : KAYSERİ İLETİŞİMCİLER DANIŞMANLAR İŞADAMLARI DERNEĞİ KAYSERİ HÜRRİYET ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ