*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Samsun Belediye Başkanı Yılmaz: Engelliler Kampını Yeterince Tanıtamadık  (Okunma sayısı 730 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Samsun Belediye Başkanı Yılmaz: Engelliler Kampını Yeterince Tanıtamadık



Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Mavi Işıklar Eğitim, Rehabilitasyon Merkezi’nin yeterince tanıtımını yapamadıklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim, Rehabilitasyon Merkezi-Kampı’nda kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıda konuşan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, kampı yeterince tanıtamamaktan yakındı.

Engelli Kampı'nın tamamen kendi emekleri ve hayal gücüyle yapılan bir yer olduğunu söyleyen Yılmaz, "Yeterince buranın tanıtımını yapamadık. Ama burayı da hayrını ve sevabını olumsuz etkileyecek kadar övmemize de gerek yok. Burayı gören, beğenen, yararlanan insanların söylemleri ve duaları bize yeter diye düşündük" dedi.

EVİNİZDE GİBİ HİSSEDİN

Engellilere "Burada kendinizi evinizde gibi hissedin" diye seslenen Yılmaz, "Hiçbir belediye geliri beklemeden tamamen engelli insanlarımızın hizmetlerimizden faydalanmaları konusunda bir bağış yapıyoruz burada. O bakımdan hizmetlerimiz gani gani helal olsun size. Burada gönlünüzce kalın. Burası çocuklarınızın rehabilitasyonuna da yardımcı olur inşallah” diye konuştu.

BURAYI HERKESE ANLATIYORUM

Samsun Valisi İbrahim Şahin de gittiği her yerde bu merkezi anlattığını belirterek, "10-15 sene önce bu tarz tesisleri hayal bile edemezken bugün özürlü kardeşlerimizin asansörle suya girebileceği, sonra tekrar yüzüp, sudan çıkabileceği bir fırsat sunuluyor. Siz çok şanslı insanlarsınız. Buraya gelip bu imkanlardan yararlanma fırsatına sahipsiniz. Burası her zaman dolu ama buranın tanıtımı konusunda başkana gerekli yardımı yapamıyoruz. Böyle bir tesisi Samsun’a kazandırdıkları için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye de bu tarz tesislerin sayısı artması lazım” dedi.

25.07.2015 - hedef halk
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri