*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya Ampute Futbol Takım Antrenörü Transfer İçin Destek İstedi  (Okunma sayısı 826 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6555
Antalya Ampute Futbol Takım Antrenörü Transfer İçin Destek İstedi



Ampute Futbol 1. Lig'de mücadele eden Antalya Engelliler Spor Kulübü, Gana Milli Takımı'nın golcüsü Muhammed Mubarık transfer ederek kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Geçen sezon maddi yetersizlikler nedeniyle zor günler geçiren ve Süper Lig'den düşen Antalya ekibi, Ganalı futbolcunun 10 bin lira transfer ücretini ödeyebilmek için iş adamları ve belediyelerden destek istedi.

Ampute Futbol 1. Lig takımlarından Antalya Engeliler Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına perşembe günü başlayacak. Geçen sezon Süper Lig'de başta ekonomik nedenlerden dolayı başarısız sonuçlar elde ettikten sonra 1. Lig'e düşen Antalya ekibi, bu sezon yeniden yükselmeyi hedefliyor. Takımdaki mevcut kadroyu korumayı amaçlayan Antalya Engeliler Spor Kulübü'nde İsmail Parlak, Fatih Gültekin ve Ahmet Onur'a başka takımlardan transfer teklifi geldi.

ROTA GANALIYA ÇEVRİLDİ

Yeniden Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Antalya ekibinde yönetim yüksek transfer ücreti ödenmesi halinde İsmail'in bir dönem başka takımda kiralık oynamasına sıcak bakıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Antalya ekibi, geçen sezon maddi kaynak bulamaması nedeniyle kadrosuna dahil edemediği Gana Milli Takımı'nda santrafor Muhammed Mubarık'a rotayı çevirdi. 20 yaşındaki golcü futbolcuyu transfer etmek isteyen Antalya ekibinin önündeki en büyük engel de ekonomik koşullar. Futbolcuyla 10 bin liraya anlaşan Antalya Engeliler Spor Kulübü yöneticileri, transfer ücretini ödeyebilmek için sponsor arayışına girdi.

Antalya Engelliler Spor Antrenör Tahir Güven, şunları söyledi: "Engeliler Federasyonu 2014/2015 sezonunda futbolcuların yol harcırahını ödemedi.

Bu ödemeler gerçekleşmediği için maddi olarak zor durumdayız. Futbolcuları kulüpte tutabilmek ve yeniden Süper Lig'e yükselmek için gelire ihtiyacımız var. Kadromuzu da yeni transferlerle güçlendirmek istiyoruz. Ganalı gülcünün transferi için ihtiyaç duyduğumuz 10 bin liranın ödenmesi için iş adamları ve belediyelere çağrıda bulunmak istiyor. İş adamlarının yanı sıra başta büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyelerden ampute futboluna ve kentin ampute futbol takımına destek vermelerini talep ediyorum."

22.07.2015 - Ayyıldız Toros
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri