*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: 45 Diyaliz Hastası Türkülerle Coştu  (Okunma sayısı 1801 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
45 Diyaliz Hastası Türkülerle Coştu
« : Eylül 29, 2013, 07:41:20 ÖÖ »
45 Diyaliz Hastası Türkülerle Coştu



Kütahya'nın Simav ilçesinde İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde yatmakta olan 45 diyaliz hastası, eğlence programında gönüllerince eğlendi.

Kütahya'nın Simav İlçesinde Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde yatmakta olan 45 diyaliz hastası, hastanenin moral terapistleri bölümü tarafından düzenlenen eğlence programında gönüllerince eğlendi.

Yerel saz ve ses sanatçısı Ahmet Sünbül ve ekibinin hastanenin bekleme salonunda seslendirdiği yöresel türkülere eşlik eden diyaliz hastaları stres attı.

Yaklaşık 3 saat süren eğlence programına Gökçeler Yaren ekibi de folklör gösterileriyle destek verdi.

Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı eğlence programında hastalara hastane yönetimi tarafından pasta ve soğuk içecekler ikram edildi.

Hastane Başhekimi Uzman Doktor Mesut Karaca ilk kez düzenledikleri moral ve motivasyon programı ile hastaların morallerini bir nebze olsun düzeltmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Programı düzenleyen Hastanenin Moral Terapisti Mehmet Ali Kiraz bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve vatandaşlardan destek beklediklerini kaydetti.

Programda ayrıca hastanede 20 yıldan bu yana diyalize bağlanan bir hastanın 60. yaş günü de kutlandı. Hastane yönetiminin temin ettiği pastayı eşine ikram eden diyaliz hastası bir de şiir okuyarak herkesi duygulandırdı. - Kütahya


Kaynak haberler.com ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler :KAYSERİ ŞUBESİ  KAYSERİ SPASTİK VE ZİHİNSEL ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ  ŞİRİN KAYSERİ  BEDENSEL ENGELLİLER YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KAYSERİ  BEDENSEL ENGELLİLERLE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ KAYSERİ ÖZÜRLÜLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KAYSERİ TEK UMUT İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ KAYSERİ KOCASİNAN halimemlek hailmgayrimenkul Direnen Gerçek Özgürlük “Sahipsiz İskele” Çıktı Altın Düşse Dahi Kazanma