*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: BERGAMOT REÇELİM, SUKULENTLERİM IŞILDIYOR  (Okunma sayısı 347 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
BERGAMOT REÇELİM, SUKULENTLERİM IŞILDIYOR
« : Ekim 21, 2022, 03:38:09 ÖÖ »
BERGAMOT REÇELİM, SUKULENTLERİM IŞILDIYOR

✨🌟✨💫✨💛

‼️‼️‼️Derken...‼️‼️‼️
Son durum bitti!. Yeniden pişirmem gerekiyor.
Bu enstantaneler benim evden haftalarca çıkmadan sürdürdüğüm yaşam ve dünyamdan size ilettiğim birkaçı. Lise de bile evcilik oynayan ben, aslında hala oynuyorum 😉.
İnsan sevmese yaptığı işi, çare olarak görmese bu kadar bedensel soruna rağmen nasıl yapar?
İyi ki Ziraat ve Gıda Bilimi, Teknolojisi okudum. Her ne kadar birçok kategoride ÖSYM puanım yüksek ve ziyan oldu gibi görünse de, iyi ki bu tercihi bilerek, isteyerek yaptım. Tabiki birşeyi tercih etmek, diğer birçok şeyden vazgeçmeyi gerektirir. Sağlıktan dolayı uzun süreler ve şehrim Samsun dışı çalışmasam da, hep az kazansam da mesleğimin birçok değişik uygulamasında ve uluslararası çalışan büyük firmalarda çalışıp işimin hakkını fazlasıyla verdim. Hatta mesleğimin dışında yıllarca öğretmenlik ve STKlarda sosyal sorumluluk faaliyetleri de yaptım, gönüllü çalışıp eğitimler verdim.
Geldik bugünlere... 12 senedir ek gelir amaçlı reçel yapıyorum. Akmasa da damladı. Deliklere yama, oğluma harçlık oldu. Birçoğuna göre kazanılan uğraşmaya değmez. Masrafı da malûm. Hala da bunu devam ettirme sürecindeyim. Evde çalışmak adına beni çok yorsa da bunu yapabilirim. Ayrıca geçen yazdan beri de yıllardır üretip hediye ettiğim bitkilerimi satabilmek amaçlı çoğalttım. Şimdi evden çıkıyoruz ve onları İnşallah bahçeli bir ev bulup satma imkanı da yaşarım. İnşallah yaşamımı biraz düzene sokarsam da, kendime bu kadar yüklenmeyeceğim ve evden özellikle engelli bireylere Yaşam Koçluğu ve gençlere de Eğitim Koçluğu'na başlayacağım.
Ve de artık darmadağınık haldeki yazılarımı toparlayıp temize geçeceğim. Gerisi malûm. Oğluma bir iki kitap bırakmak hedefim.
Toprak benim yaşam kaynağım. Bir de serde Başak Burcu olmak var tabiki 🤗.
Üretmek, pişirmek hayatın olmazsa olmazı. Bu herkes için çok önemliki, insan kendine aldırmadan sadece sonucu düşünerek devam edebiliyor. Yani tünelin sonundaki ışığa yürümek gibi bu. Işığa giden yola inanarak "Devam!"
İyi geceler insanlarım...
🙋🍀🌹💚🌼🧡😻💙🏵️🌿💜🌱♥️🌵🌸🌲🌺💕

Tulin Erol


kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45