*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: YEŞİL DÜNYAM'A UMUT EKTİM  (Okunma sayısı 383 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
YEŞİL DÜNYAM'A UMUT EKTİM
« : Ekim 21, 2022, 03:34:37 ÖÖ »
YEŞİL DÜNYAM'A UMUT EKTİM🙏💚🍀

Aşağıdaki paylaşımımda açıkladığım gibi  birçoğunu satma amaçlı ürettiğim bitkilerimi tanıttığım ve çevre bilinci oluşturma amaçlı hikayeler paylaştığım @tulinerol2021 "Yeşil Parmak, Yeşil Dünyam" adlı Instagram hesabıma ait paylaşımlarıma @recel.anne.recel.muhendisi "TulinErol2021 " hesabımdan devam etmek zorundayım. Bilginize.
40 yılı aşkın zamandır bitkilerle haşır neşir biriyim. O yüzden Ziraat Fakültesi'ne bağlı Gıda bölümünü okudum. En sevdiğim branşlar nasip oldu. Çok şükür Allah'ıma. Bu yaşa kadar çiçeklerimi hep hediye dağıttım. Çiçekçilere bile fazlasını dağıttım. Artık kendim için de birşeyler yapma zamanı geldi, geçiyor.
Küçük bahçeme kahve içmeye gelin ve bebeklerimi görün. Belki beğenir sahiplenmek istersiniz. Hem de yalnızlığıma eş olursunuz.
Çaba benden, takdir Allah'tan 🤲.
İyi geceler diliyorum 💚🍀🌼♻️

TEŞEKKÜRLER   🙏

Merhaba
Öncelikle 11 Eylül'de doğum günümü mesajlar ve telefonla kutlayan canlara ve ardından 13 Eylül'de babamın vefatı nedeniyle hâlâ da arayan onlarca dosta, yüzlerce özel, candan dua ve dikeklerle dolu mesaj sahibi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hâlâ nasılım diye tekrar arayanlar yaş aldıkça eleğin üzerinde kalanlarım oldu.
Dualarınız çok değerli ve siz de duamdasınız.
Allah hepinizden razı olsun.
Acıma dayanma gücümü artırdınız. İlk günler neredeyse hiç boş zaman bırakmadan destek oldunuz.
Bu arada Bodrum'dan da arayan çok oldu ancak evde hâlâ yalnız olmama rağmen ailem kabul ettiğim 3 kişi, üst kat ve can cana olduğum bir arkadaşım hariç hiç gelen olmadı. Dahil olduğum engelli STK'larının WhatsApp gruplarından çıt çıkmadı. Pandemi insanları yalnızlaştırdı ve Tülin bir kez daha dik ve ayakta durması gerektiğini anladı.
Şükür ki, Samsun'dan ve Ankara'dan iki can dost ve Ukrayna'da n Facebook arkadaşım geldi.
Mesele mesafe değil, istek, hayat şartları ve nasip. Yoksa sevgiden yana mahrum değiliz.
Allah yanına aldığı cümle sevdiklerimize rahmet eylesin.
Avuçlarıma sinmiş dualarımda olan canlar, iyi ki hayatıma eşlik ediyorsunuz.
Dostlar sağolsun 🤲🌹
İyi Akşamlar Tulin Erol


kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45