*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: TEŞEKKÜR  (Okunma sayısı 380 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18909
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
TEŞEKKÜR
« : Ekim 21, 2022, 03:29:29 ÖÖ »
TEŞEKKÜR...

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü'nde Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğimizden kareler ve videolar.
Ben de engelli aktivisti olarak bir konuşma yaptım.
Etkinlik 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle Bodrum Kızılay Şube'si ve TSD Bodrum Temsilciliği' nin önderliğinde ve Bodrum İşitme Engelliler Derneği ve Gören Kalpler Derneği Bodrum Şubesi eşliğinde ve Bodrum Belediyesi ev sahipliğiyle düzenlendi.
Konuşmalar ve ses sanatçısı Asiye Palu Hanımın günle ilgili olan ve sevgili oğlu Aypar Öztürk  ve görme engelli kızımız sevgili Helen'le icra ettiği ve bizim de eşlik ettiğimiz kendi bestesi ve mini konseri çok beğenildi. Böylece etkinlikte biri sunucumuz ve ayrıca konuşmacı Sn. Buket Hanım olmak üzere iki engelli birey annesi ve iki engelli birey olarak görev almış olduk.
İşaret Dili çevirilerini ise Bodrum İşitme Engelliler Derneği Başkanı Sn. Gülsem Talay Hanım yaptı. Desteği ve emeği geçen herkese, misafirlerimize teşekkür ederiz.
Engelli, engelsiz toplumsal dayanışma, farkındalık ve birlikte yaşayabilme kültürü bizim için çok değerli.
Eğitim hayatın her alanında ve her zaman olmazsa olmazdır. Ailede ve ana sınıfından itibaren verilecek her farkındalık çalışması çok yavaş da olsa geleceği doğru inşa etmenin en önemli yollarından biridir.
Daha nice farkındalık faaliyetlerine...

Tülin Erol

#3AralıkDünyaEngellilerFarkındalıkGünü
#3Aralık


kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45